چرا اخذ اینماد برای یک فروشگاه اینترنتی اهمیت دارد؟

اخذ اینماد برای فروشگاه اینترنتی

اخذ اینماد برای فروشگاه اینترنتی – در سال های اخیر به خصوص یک سال گذشته با شیوع ویروس covid-19 کسب ‌و کارهای آنلاین بیش از پیش رونق گرفتند، اما همچنان افرادی وجود دارند که به واسطه تجربه بد و … به خرید آنلاین اعتماد ندارند.

این افراد معمولاً به اخذ اینماد توسط سایت دقت نمی کنند و بدون توجه به نماد آن برای خرید اقدام می کنند که ممکن است طعمه افراد سود جو شوند.

اگر چه این موارد در سال های اخیر کاهش پیدا کرده است، اما به هر حال عقل حکم می کند کسانی که خدمات یا محصولی را در فضای مجازی و از طریق یک پلتفرم آنلاین، برای خرید و فروش قرار می ‌دهند، برای اخذ اینماد اقدام کنند تا اعتماد مخاطب را جلب کنند.

نماد اعتماد الکترونیکی یا ای نماد

شریان اصلی حیات یک کسب و کار آنلاین، کاربران و مخاطبان آن است که باید صاحب آن کسب و کار نهایت تلاش خود را برای برای اعتماد آنها انجام دهد.

این کار به راحتی و با اخذ اینماد امکان پذیر است. ای نماد، اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی یک لوگوی ساده است که برای تأیید صلاحیت و هویت فروشگاه های آنلاین است.

این نماد نشانه ‌ای از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی است که تحت حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت است. هدف اصلی از اعطای این نماد ساماندهی، احراز هویت و صلاحیت یک کسب و کار است است.

اخذ اینماد نیاز به طی کردن یکسری مراحل و آماده سازی مدارکی دارد که پس از بررسی و احراز هویت و صلاحیت مالک برای مدت یک سال صادر می ‌شود.

مراحل اخذ اینماد برای فروشگاه اینترنتی

 

♦ عرضه خدمات و کالا در بستر یک سایت

یکی از شروط اعطای نماد اعتماد الکترونیکی این است که در سایت خرید و فروش محصولات یا خدمات انجام شود.

♦ ثبت قیمت محصولات یا خدمات

یکی دیگر از شرایط اعطای این نماد، ذکر مشخصات محصولات یا خدمات، مانند قیمت و تعرفه کالای عرضه شده در سایت است. در ضمن اطلاعات خرید در قالب پیش فاکتور یا سبد خرید باید به کاربر اطلاع داده شود.

♦ اعلام صاحب امتیاز دامنه

امتیاز دامنه باید به نام متقاضی اینماد باشد. امتیاز دامنه متقاضی حقوقی نیز باید به نام شرکت و یا یکی از اعضای هیئت‌ مدیره آن ثبت شود.

♦ تأیید صلاحیت متقاضی

صلاحیت فردی متقاضی باید از سمت پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا تأیید شود. نتیجه این استعلام و تأیید صلاحیت نیز در پرونده نماد در سامانه ثبت می ‌شود و برای خودتان نیز ارسال خواهد شد.

♦ قانونی بودن کسب و کار

کسب ‌و کاری که برای آن اقدام به اخذ اینماد می‌کنید، باید جز کسب و کار های قانونی و مجاز باشد. شرکت های هرمی و … از موارد لیست کسب‌ و کارهای غیرمجاز ارائه شده توسط پلیس فتا است.

انواع نماد اعتماد الکترونیکی

به طور کلی اخذ اینماد دارای چند مرحله است که با ستاره مشخص می شود و اعتبار و کیفیت سایت ‌ها را نشان می دهد. هر چه تعداد ستاره ‌ها بالاتر باشد، سطح اعتماد و کیفیت بیشتر خواهد بود.

• موقت

نماد موقت برای افزایش سرعت فرآیند اخذ اینماد است که برای سایت ‌های فروشگاهی آنلاین با در نظر گرفتن کمترین معیارهای موجود صادر می گردد.

 

• بدون ستاره

این نماد بدون ستاره با هدف آسان کردن فرایند اخذ اینماد است که به کسب ‌و کارهای اینترنتی تازه تأسیس داده می‌شود. این نماد نشان عدم رعایت تمامی الزامات موجود در پروسه نماد اعتماد الکترونیکی است.

 

• دائم یک ستاره

بعد از اخذ نماد موقت، یک فروشگاه برای کسب نماد الکترونیکی دائم بررسی می‌ شود. این بررسی ضمن تحلیل شرایطی است که در ضوابط اخذ اینماد آمده است.

 

• دائم دو ستاره

اخذ نماد دائم دو ستاره مشابه نماد دائم یک ستاره است، اما تفاوتی که وجود دارد این است که برای دو ستاره، سایت باید گواهی امنیت SSL داشته باشد.

 

 

اخذ اینماد چه اهمیتی دارد؟

 

¤ رونق یافتن کسب و کار

با اخذ اینماد نظم و قانون بر یک سایت و مدیریت آن حاکم می شود. در نتیجه کم کم تعداد کاربران بالا می رود و کسب و کار شما رونق پیدا می کند.

¤ جلب اعتماد کاربر سایت

یکی از شروط اخذ اینماد، تأیید هویت صاحبان یک سایت و شغل است تا کاربران نیز با مراجعه به سایت بتوانند اطلاعات صاحبان آن را ببینند و اطمینان کنند.

¤ تأیید صلاحیت صاحبان کسب‌ و کار

قبل از اخذ اینماد، صلاحیت صاحبان مشاغل اینترنتی مشخص می ‌شود. در نتیجه در صورتی با درخواست آنها موافقت می شود که تأیید صلاحیت شوند.

¤ بستر پرداخت مطمئن

کاربر با مشاهده نماد اعتماد الکترونیکی مطمئن می شود که درگاه امنی برای پرداخت در انتظار اوست و قرار نیست متضرر شود. هم چنین اگر در مرحله پرداخت، کاربر به مشکل برخورد کند، می تواند از سوی قانون پیگیری کند.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها