شیوه ی ثبت تغییرات در شرکت با مسئولیت محدود

شیوه ی ثبت تغییرات در شرکت با مسئولیت

شیوه ی ثبت تغییرات در شرکت با مسئولیت : در این مقاله شیوه ی ثبت تغییرات در شرکت با مسئولیت محدود را توضیح خواهیم داد، اما قبل از دانستن چگونگی تغییرات در شرکت با مسئولیت محدود بهتر است با تعریف شرکت مسئولیت محدود آشنا شوید.

شیوه ی ثبت تغییرات در شرکت با مسئولیت محدود

بر اساس قوانین تجارت در ایران تعریفی که برای شرکت با مسئولیت محدود ارائه  می شود به این شرح است : شرکتی که با حداقل اعضا یعنی دو نفر جهت فعالیت های تجاری تشکیل می شود را شرکت با مسئولیت محدود می نامند و همان طور که از نام این شرکت پیداست مقدار مسئولیت شرکا به اندازه ی مقدار سرمایه و سهام آنهاست به این معنا که اگر بر اثر بی کفایتی در اداره ی شرکت قروضی به وجود بیاید شرکا تنها موظف هستند که به مقدار سرمایه ی خود دیون و قروض شرکت را باز پرداخت کنند. و فقط سرمایه ی اولیه ی خود را  از دست می دهند و نیاز ی به فروش اموال شخصی شان نیست.

همچنین در این نوع شرکت مدیر عامل به مدت نا محدود در این سمت باقی است. شرکت با مسئولیت محدود با حداقل سرمایه ۱۰۰ هزار تومان قابل ثبت می باشد و می توانید با افراد امین خود برای ثبت این شرکت شریک شوید.

نقل و انتقالات و تغییرات رسمی در شرکت با مسئولیت محدود

شیوه ی ثبت تغییرات در شرکت با مسئولیت : در شرکت با مسئولیت محدود کلیه ی نقل و انتقالات سهام در دفتر اسناد رسمی انجام می شود.

اما جهت هر گونه تغییرات با توجه به اختیاراتی که اساسنامه ی شرکت به آنها می دهد و البته باید مجمعی تشکیل دهند تحت عنوان مجمع عمومی فوق العاده و پس از آن به ثبت تغییرات شرکت با مسئولیت محدود بپردازید.

انواع این تغییرات به شرح زیر است:

  • تغییرات در نام شرکت
  • تغییراتی در آدرس شرکت
  • در موضوع شرکت تغییری ایجاد کردن
  • افزایش سرمایه شرکت بدون تغییری درشرکا
  • افزایش سرمایه با ورود شریک جدید
  • کاهش میزان سرمایه با خارج شدن شریکی ازشرکت
  • کاهش میزان سرمایه بدون خروج شرکا
  • ایجاد تغییراتی در اساسنامه

برای هر گونه تغییراتی در شرکت مسئولیت محدود می توانید با شماره گیری ۵۲۷۱۲_۰۲۱ با مشاورین با تجربه ی موسسه ی حقوقی ثبت فردا ارتباط بگیرید وبه صورت رایگان از تجربیات چندین ساله ی مشاورین حقوقی ما بهره مند شوید.

شیوه ی ثبت تغییر موضوع درشرکت با مسئولیت محدود

زمانی که بنا است موضوع شرکت تغییر کند باید مجمع عمومی فوق العاده ای تشکیل گردد و تمام شرکا با ذکر سهم الشرکه ی خود آن صورتجلسه را امضا کنند. در این مرحله اگر موضوع جدید شرکت نیاز به مجوز خاصی از مراجع مربوطه دارد باید در زمان تعیین شده استعلام کنند و پاسخ را به اداره ی ثبت با انضمام صورتجلسه تحویل دهند.

شیوه ی تغییرات در شرکت مسئولیت محدود جهت تغییر آدرس

طبق معمول تغییرات در شرکت با مسئولیت محدود ابتدا نیازمند تشکیل مجمع عمومی فوق العاده است و صورتجلسه تنظیم شده به امضای  سپس اگر تعداد  شرکا بیشتر از ۱۲ نفر است باید هیئت نظاره تشکیل شود و صورت جلسه ی تنظیم شده به امضای آنها برسد و در آخرتوسط اعضای شرکت و یا وکیل شرکت نهایتا ظرف یک ماه  به اداره ی ثبت شرکت ها ارائه شود.

افزایش سرمایه با وارد شدن شریک

برای انجام هر تغییری در شرکت مسئولیت محدود مجمع عمومی فوق العاده ای وضع می گردد و صورتجلسه ای با امضای آنها نیز تنظیم می گردد. وقتی که جلسه با اکثریت تشکیل گردید و اگر تعدا شرکا بیش از ۱۲ نفر بود باید هیئت نظار تشکیل شود و نام و امضای آنها در صورتجلسه درج شود.

به علاوه اینکه شریکی که تازه وارد شرکت شده است باید کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی خود را به اداره ی ثبت شرکت ها ارائه دهد.

تغییر و اصلاح مواد اساسنامه

شیوه ی ثبت تغییرات در شرکت با مسئولیت : برای تمام تغییرات ابتدا مجمع عمومی فوق العاده تشکیل و تنظیم و امضای صورتجلسه توسط آنها سپس صورتجلسه را به علاوه ی مدارک به اداره ی ثبت شرکت ها ارائه می دهند.

شیوه ی تغییرات در نام شرکت با مسئولیت محدود

شیوه ی تغییر در نام شرکت مسئولیت محدود به این صورت است که ابتدا باید مجمع عمومی فوق العاده تشکیل شود و صورتجلسه ای تحت این عنوان تنظیم گردد البته با قید کردن مقدار سهم شرکا و در نهایت امضای آنها

حال اگر تعداد شرکا بیش از دوازده نفر باشد می بایست  تشکیل هیئت نظاره دهند و صورت جلسه را امضا کنند.

سپس برای تقاضای تغییر نام به سامانه ی اداره ی ثبت شرکت ها مراجعه کنند.

و مدارک را ارائه دهند سپس مسئول دفتر ثبت موافقت را اعلام می کند و در نتیجه ثبت آگهی صورت می گیرد.

اقداماتی که اگر هیئت مدیره ای قصد کاهش سرمایه ی شرکت بدون خارج شدن شریک داشته باشد چیست؟

ابتدا باید بدانید شیوه ی ثبت تغییرات در شرکت با مسئولیت محدود به این صورت است که برای هر تغییری مجمع فوق العاده ای تشکیل می دهند و صورت جلسه ای تنظیم می کنند با ذکر میزان سهم الشرکه و شرکا آن را امضا می کنند. حال اگر مجمع منظور شده متشکل از اکثریت باشد مدارک را بر اساس قانون گرد آوری و ارائه می دهند در شرایطی که اعضای هیئت نظاره ۱۲ نفر یا تعداد بیشتری باشند باید صورت جلسه را امضا و توسط وکیل مشخص شده با اداره ی ثبت شرکت ها ارائه شود.

سخن آخر

برای کلیه ی امور حقوقی هر مدیری نیاز به مشاوره ی دقیق و حساب شده دارد که علاوه بر اینکه  بتواند با آرامش به انجام امور تجاری خود بپردازد بلکه در اسرع وقت و با کم ترین هزینه با اعتماد به موسسه ی حقوقی ثبت فردا و تماس با شماره ی۵۲۷۱۲-۰۲۱  تمامی امور حقوقی خود را نیز انجام شده بداند.

ثبت فردا در کنار شما

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها