ثبت شرکت مخابراتی – برای ثبت شرکت مخابراتی نیاز به رعایت شرایطی است که باید شخص متقاضی این شرایط را رعایت کند.
فعالیت های شرکت های مخابراتی
یکی از انواع شرکت های پر مخاطب که افراد دوست دارند این شرکت را تاسیس کنند و به فعالیت در این زمینه بپردازند شرکت مخابراتی است. شرکت هایم خابراتی با هدف توسعه، نگهداری و بهره برداری از شبکه های مخابراتی کشور تاسیس شده اند.
از دیگر هدف های شرکتهای مخابراتی ایجاد ارتباط مخابراتی در داخل یا خارج از مرزها و در دور دست ها است.
شرکت های مخابراتی فعالیت های دیگری را هم انجام می دهدکه عبارتند از: نصب کردن، نگهداری، بهره برداری، فروش، پشتیبانی و اپراتوری کلیه سرویس ها و تجهیزات مخابراتی، واردات و صادرات تمامی دستگاه های مخابراتی و الکترونیکی مجاز.
شرکت های مخابراتی به دو شکل سهامی خاص و عامل قابلیت ثبت هستند که بعد از تصمیم به ثبت شرکت و انتخاب مدل آن باید برای اخذ مجوز مربوط اقدام نمایند.
بعد از اخذ مجوز های مربوطه، شرکت می تواند در مناقصه ها، مزایده های دولتی و خصوصی، سرمایه گذاری برای ایجاد یا تاسیس کارخانه، شرکت های وابسته، مشارکت کردن با شرکت های تولیدی، تجاری، خدمات در داخل و خارج، عقد قرارداد با آنان و اشخاص حقیقی و حقوقی، داشتن فعالیت در بخش های تجاری، تهیه، تولید، نگهدای و تعمیرات سیستم های مخابراتی و الکترونیکی، ایجاد و اعطای نمایندگی در خارج از ایران یا داخل ایران نسبت به موضوع فعالیت شرکت نماید.
نکته: یکی از شرایط مهم برای ثبت شرکت مخابراتی، تحصیل در این رشته است و فارغ التحصیلان رشته مخابرات می توانند اقدام به ثبت شرکت مخابراتی نمایند.
برای ثبت شرکت مخابراتی به وسیله افراد واجد شرایط ،اساسنامه شرکت در طول ۳ ماه و از طرف وزارت پست، تلگراف و تلفن تنظیم می گردد و به وسیله هیات وزیران بایستی تایید گردد.
بعد از تایید اساسنامه به وسیله مراجع ذیربط جهت تصویب به وسیله کمسیون امور استخدام و سازمان های اداری، اداره مالیات و دارایی، دادگستری، پست و تلگراف می شود.
شرایط ثبت شرکت مخابراتی
شرکت مخابرات یکی از مهم ترین فن آوری های روز جهان است که مهمترین وظیفه آن ایجاد ارتباطات در سطح گسترده است.
این ارتباطات شامل ارسال انواع علائم، نوشته ها، تصاویر، صداها یا هرگونه اطلاعات دیگر به وسیله دستگاه هایی با سیم، بدون سیم، نوری و …. می باشد.
ایجاد ارتباطات گسترده در سطح دنیا یکی از مهمترین نیازهای افراد در جامعه است. بنابراین تعداد شرکت مخابراتی که به ارائه خدمات مخابراتی و ارتباطی در جامعه مشغول هستند در حال افزایش هستند.
حوزه ی خدمات رسانی این شرکت ها دارای دامنه وسیعی هستند که عبارتند از : نصب کردن، نگهداری، بهره برداری کردن، فروش، پشتیبانی و اپراتوری کلیه سرویس ها و تجهیزات مخابراتی، واردات وصادرات، تمامی دستگاه های مخابراتی و الکترونیکی مجاز و شرکت در مزایدات دولتی و خصوصی، تاسیس کارخانجات مخابراتی، تاسیس شرکت و شعبه ها، بستن عقد قرار داد با اشخاص حقیقی و حقوقی و………….
البته لازم است که بدانید فعالیت در اکثر شرکت های مخابراتی نیازمند اخذ مجوز های لازم هست.
اهداف شرکت های مخابراتی
فعالیت شرکت های مخابراتی دارای مقررات خاصی هستند که عبارتند از:
ماده ۱
هدف از تاسیس شرکت مخابراتی انتقال و ارسال علائم، نوشته ها، تصاویر، صداها و هرگونه اطلاعات دیگری توسط سیم، بی سیم، نور و یا هر روش الکترومغناطیسی است.
شبکه های عمومی عبارتند از مجموعه وسایل مخابراتی که برای استفاده کردن عموم فراهم شده و یا بعدها فراهم می شود
شبکه های اختصاصی مخابرات عبارتند از مجموعه ابزار مخابراتی که برای استفاده کردن گروه ها یا موارد مخصوصی فراهم شده یا بعدها فراهم می شود
ماده ۲
راه اندازی توسعه، نگهداری و بهره برداری کردن از شبکه های مخابرات عمومی یا آن بخش از شبکه های اختصاصی که با سرمایه شرکت تشکیل می شود، مخصوصا در اختیار شرکت مخابراتی ایران است
ماده ۳
آیین نامه تاسیس شبکه های اختصاصی و شرایط آن مانند زمان حق استفاده و موضوع های فنی و مالی مربوط به صدور اجازه و تجدید کردن آن توسط شرکت مخابرات تهیه و بعد از تصویب وزیر پست، تلگراف و تلفن اجرا می گردد
ماده ۴
شرکت مخابراتی تعرفه خدمات مخابراتی، سپرده، ودیعه، حق الاشتراک، اضافه مکالمات و هزینه تغییر مکان ابزارهای مخابراتی مشترکین را تهیه و بعد از تصویب کردن مجمع عمومی آنها را اجرایی می کند
تبصره ۱: هزینه هایی که اشخاص متقاضی برای راه اندازی شبکه های اختصاصی و استفاده کنندگان از شبکه های مزبور بایستی به شرکت مخابرات پرداخت نمایند، از طریق این شرکت پیشنهاد که بعد از تصویب مجمع عمومی اجرا می شود.
تبصره ۲: توافق درباره نرخ های بین المللی مخابرات از طریق شرکت پیشنهاد داده می شود و سپس وزیر پست و تلگراف و تلفن آن را تصویب می کند.
و…….