بایدها و نبایدهای سرمایه گذاری با ثبت شرکت در انگلیس

بایدها و نبایدهای سرمایه گذاری با ثبت شرکت در انگلیس

بایدها و نبایدهای سرمایه گذاری با ثبت شرکت در انگلیس : کلیه صاحبان سرمایه به دنبال آن هستند که با استفاده از راهکارهایی که وجود دارد؛ با سرمایه خود یک کسب و کار پرسود راه اندازی کنند. با این حال همیشه اوضاع همانطور که انتظار داریم پیش نمی رود. موارد مختلفی در طی این مسیر وجود دارند که موجب عدم موفقیت و شکست خواهند شد. یکی از این موارد عدم توجه به قوانین کسب و کار است.

بایدها و نبایدهای سرمایه گذاری با ثبت شرکت در انگلیس

قوانین از مجموعی از باید و نبایدها تشکیل می شود. اگر قصد دارید سرمایه گذاری با ثبت شرکت در انگلیس را امتحان کنید مطالب این نوشته را که در مورد باید و نبایدهای این موضوع است را از دست ندهید.

سرمایه گذاری با ثبت شرکت در انگلیس چه قوانینی دارد؟

انگلستان یکی از قطب های اقتصادی جهان است و ارز این کشور بیشترین ارزش را در بازار جهانی دارد. اکثر افراد با زبان این کشور آشنایی دارند و یا حداقل یادگیری آن آسان تر است. همین چند مسئله در مورد این کشور، افراد زیادی را به سرمایه گذاری یا پیگیری راه هایی جهت اخذ اقامت در انگلستان ترغیب می کند. سرمایه گذاری با ثبت شرکت شاید سخت به نظر برسد اما با رعایت بایدها و نبایدها قادر به ثبت شرکت در محیط کسب و کار آزاد انگلستان خواهید بود.

هنگامی که شرکتی در انگلستان به ثبت می رسانید قادر خواهید بود از نام تجاری آن در ایران نیز استفاده کنید و این امر موجب افزایش اعتبار تولیدات شما و همچنین افزایش استقبال مشتریان می شود. بسیاری از افراد حتی امکان دارد که با هدف اخذ اقامت و پاسپورت این کشور جهت ثبت شرکت اقدام کنند.

باید و نبایدهای ثبتی در کشور انگلیس

انگیزه های مالی فراوانی همچون سرمایه گذاری در یک کشور بزرگ و پررونق و دریافت کمک های دولتی در خصوص تحقیق و توسعه مالی شرکت و مساعدت های فنی جهت صادرات و تضمین اعتبار وجود دارد. با این وجود فراهم کردن سرمایه اولیه شرکت بسیار مهم است. بنابراین یکی از بایدهای اصلی در هنگام تصمیم گیری در این خصوص اطمینان از سرمایه اولیه به شمار می رود.

با وجود اینکه هزینه های ثبتی در کشور انگلیس نسبتا پایین است ولی برای اشخاص خارجی که تابعیت این کشور را ندارند؛ حداقل ۵۰۰۰ پوند هزینه خواهد داشت. پس از اینکه میزان سرمایه مورد نیاز خود را مشخص و فراهم کردید جهت سرمایه گذاری با ثبت شرکت در انگلیس باید در مورد مسائل مختلفی همچون نوع و اسم شرکت نیز فکر کنید.

انواع شرکت در انگلیس

برای سرمایه گذاری با ثبت شرکت در انگلیس ابتدا باید انواع شرکت های مجاز ثبت در این کشور را بشناسید. بدین ترتیب بهترین انتخاب برای سرمایه گذاری را راحت تر انتخاب خواهید کرد.

شرکت های سهامی خاص با مسئولیت محدود

در این نوع که به اختصار LTD نیز نامیده می شود قوانین منعطف و مناسبی جهت حضور سرمایه گذاران خارجی وجود دارد. به عنوان مثال تنها یک مدیر و یک سهامدار جهت ثبت شرکت کافی است و جالب اینکه اگر هر دو این سمت ها را یک نفر به عهده بگیرد؛ مانعی وجود نخواهد داشت.

جهت سرمایه گذاری با ثبت شرکت در انگلیس، این نوع از نظر مالیاتی بسیار مقرون به صرفه است و در انتخاب نام نیز محدودیتی وجود ندارد. این نوع شرکت در انگلیس بیشترین طرفدار را دارد.

با مسئولیت محدود آماده به کار

در صورتی که سرمایه اولیه شرکت پرداخت شود این نوع شرکت بلافاصله شماره ثبت را دریافت می کند و آماده به کار خواهد بود. با این وجود این نوع از ثبت شرکت در انگلیس به نسبت نوع قبلی گران تر است و محدودیتی بیشتری نیز در خصوص نام و انتقال سهام و ثبت مدیران خواهد داشت.

با مسئولیت محدود با گارانتی

شرکتی که به این صورت به ثبت می رسد یک نهاد غیرانتفاعی محسوب می شود و کاربران در آن دارای مسئولیت محدودی هستند. ضمن اینکه هرگونه دارایی مازاد در بین اعضا توزیع نخواهد شد.

با توجه به این خصوصیات به نظر می رسد که این نوع جهت احداث باشگاه ها، سازمان ها و انجمن های ورزشی مناسب باشد.

شرکت مدیریت املاک

این نوع از شرکت ها توسط افرادی که در ساخت و ساز املاک و آپارتمان مهارت دارند به ثبت می رسد. یک شرکت مدیریت املاک ممکن است که از نوع محدود با گارانتی یا سهامی محدود باشد. گاهی متقاضیان این شرکت را به ثبت می رسانند که از املاک و آپارتمان های خود تعمیر و نگهداری کنند.

مشارکت با مسئولیت محدود

در این نوع از شرکت ها که LLP نیز نام دارد؛ مشارکت های جدیدی ایجاد می شود که هدف آن ها استفاده از مزایا با مسئولیت محدود است. در اثر ثبت این نوع از شرکت ها مشارکت های حرفه ای همچون حسابداری یا شرکت های حقوقی بزرگ به وجود می آیند اما به طور کلی هر نوع فعالیت تجاری و یا سرمایه گذاری با ثبت شرکت در انگلیس از این روش، قابل انجام است.

سهامی عام

در شرکت سهامی عام یا PLC سهامداران باید سهام شرکت را با مردم به اشتراک بگذارند. البته در نام شرکت آزادی وجود دارد و باید سرمایه بالایی در هنگام ثبت تعهد شود. با وجود اینکه این مورد چندان مورد استقبال سرمایه گذاران خارجی نیست اما جهت تشکیل آن باید حداقل دو مدیر و یک سهامدار وجود داشته باشد.

باید و نبایدهای مربوط به اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در انگلیس

نباید تصور شود که به صرف ثبت شرکت و سرمایه گذاری در این کشور، اخذ تابعیت امکان پذیر خواهد شد. در واقع اخذ تابعیت انگلیس نیاز به رعایت قوانین مختلفی دارد. یکی از موارد ارائه طرح تجاری یا بیزنس پلن موثر به دولت این کشور است. البته سرمایه ورودی سرمایه گذار نیز بسیار اهمیت دارد. هرچه این مبلغ بیشتر باشد تاثیر مستقیم و مثبتی در روال اخذ اقامت خواهد داشت.

به طور کلی نباید روال اخذ اقامت و دریافت پاسپورت را یک پروسه کوتاه بدانید. به این دلیل که حداقل پنج الی شش سال طول می کشد که به هدف خود برسید.

اگر چنین هدف بزرگی در سر دارید باید نسبت به پرداخت درست و به موقع مالیات توجه خاص و ویژه ای داشته باشید. البته خوشبختانه میزان مالیات در انگلستان به نسبت برخی از کشورهای اروپایی کمتر و حدود ۲۳ درصد است و اگر شرکت ظرف سه سال ابتدایی ثبت شرکت، فعالیتی نداشته باشد؛ نیاز به پرداخت مالیات ندارد.

سخن پایانی

افراد از سرمایه گذاری با ثبت شرکت در انگلیس امکان دارد که دو هدف متفاوت داشته باشند. گاهی هدف افزایش سرمایه و یا دریافت نمایندگی در یک کشور پیشرفته جهت افزایش اعتبار برند است. برخی از افراد نیز تنها با هدف اخذ اقامت و تابعیت این کشور این راه را انتخاب می کنند. البته این دو هدف به نوعی با یکدیگر در ارتباط هستند.

به این ترتیب که تنها در صورتی امکان اخذ اقامت فراهم می شود که شرکت ثبت شده دارای فعالیت های مفید و سودمند باشد و از طرفی یک شخص کارآفرین در انگلستان، قادر خواهد بود به آسانی اقامت دائمی برای خود و خانواده دریافت کند.

در این نوشته به باید و نبایدهای هر دو مورد پرداخته شد. در صورت نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر و کمک گرفتن از وکلای مجرب، مشاوران ما در وبسایت ثبت فردا آماده ارائه مشاوره های تخصصی در این مورد هستند.

شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک ثبت فردا مراجعه کنید یا با شماره تماس ۵۲۷۱۲-۰۲۱ تماس حاصل فرمائید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها