ثبت شرکت ایرانی در انگلیس چه شرایط و قوانینی دارد؟

ثبت شرکت ایرانی در انگلیس چه شرایط و قوانینی دارد؟

ثبت شرکت ایرانی در انگلیس چه شرایط و قوانینی دارد؟ یکی از کشورهایی که به واسطه سهولت در قوانین اقتصادی و همچنین رونق بالای صنعت، به عنوان یکی از مقاصد سرمایه گذاران خارجی در نظر گرفته می شود انگلستان است. تمامی این موارد در کنار ارزش بالای نظام بانکی این کشور، دلیل روشنی بر حضور شعبات اکثر شرکت  های بزرگ در انگلیس به شمار می رود.

ثبت شرکت ایرانی در انگلیس چه شرایط و قوانینی دارد؟

سیستم کسب و کار این کشور آزاد است و همین امر، شرایط و مزایا مناسبی را برای سرمایه گذاران فراهم می کند. یکی از این شرایط ایده آل عدم نیاز حضوری سرمایه گذاران جهت ثبت شرکت در انگلیس است. با توجه به تمامی این قوانین احتمالا بخش زیادی از صاحبان سرمایه در ایران، تمایل به ثبت شرکت در این کشور را دارند. در این نوشته به تمامی قوانینی که در خصوص ثبت شرکت ایرانی در انگلیس وجود دارد می پردازیم.

همه چیز در مورد ثبت شرکت ایرانی در انگلیس

شرکتی که در این کشور به ثبت می رسد امکان تجارت و مراودات مالی را با اکثر شرکت های معتبر دنیا به دست می آورد و حتی قادر است؛ در کشورهای اروپایی دیگر درخواست تاسیس نمایندگی کند. البته ممکن است بسیار از ایرانیان با هدف استفاده از نام تجاری شرکت ثبت شده در انگلیس، جهت فروش محصولات خود در ایران اقدام کنند. در این صورت معمولا افراد، شرکت ایرانی را به عنوان نماینده ای برای شرکت انگلیسی معرفی می کنند و از این طریق موجب افزایش اعتبار و میزان فروش در بین دیگر رقبا و مشتریان بازار خواهند شد.

 

درست است که طبق قوانین جالب تجاری در کشور انگلیس، برای هیچ یک از شرکا اجباری جهت حضور فیزیکی در این کشور وجود ندارد؛ با این حال متقاضی ایرانی در طی ثبت شرکت و افتتاح حساب بانکی، قادر به دریافت اقامت این کشور و بهره مندی از مزایای شهروندی خواهد بود. دیگر مزایای سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت در انگلیس و کلیه ضوابط و قوانین را در تیترهای زیر می خوانید.

مزایا

  • امکان دریافت اقامت و ویزا بلافاصله پس از ثبت شرکت ایرانی در انگلیس؛
  • انجام امور ثبتی در سریعترین زمان ممکن؛
  • دریافت کلیه اسناد و مدارک، به صورت پستی در تهران؛
  • عدم نیاز به پرداخت مالیات در صورت فعالیت نداشتن شرکت؛
  • نرخ مالیات پایین حدود ۲۳ درصد؛
  • امکان ثبت شرکت با یک عضو و عدم اجبار جهت استخدام کارمند؛
  • عدم نیاز به انجام فعالیت های تجاری پیش از ثبت شرکت؛
  • اجباری نبودن سکونت و اقامت در انگلیس جهت ثبت شرکت.

انواع ثبت شرکت در انگلیس

شرکت های تجاری قابل ثبت در این کشور به چند دسته کلی تقسیم می شوند.

  • با مسئولیت محدود: این نوع از ثبت شرکت در انگلیس نیز همانند دیگر نقاط جهان از طرفداران زیادی برخوردار است. طبق قوانین، با یک عضو و حداقل سرمایه، امکان ثبت یک شرکت با مسئولیت محدود ایرانی در انگلیس وجود دارد.

لازم به ذکر است که در حوزه ثبت شرکت ایرانی در انگلیس این دسته از شرکت های تجاری، خود به دو دسته دیگر تقسیم می شوند.
دسته اول LTD نام دارد که ضمن دارا بودن تعهدات کمتر نسبت به دیگر شرکت ها از نظر قوانین مالیاتی و دیگر موارد بیشتر مورد پسند سرمایه  گذاران است. در مورد دسته دوم یا PLC کمی قوانین دشوارتر است و باید حتما پرسنلی جهت مدیریت و انجام کارهای شرکت استخدام شوند و در مورد سرمایه نیز حداقل های قانونی حتما رعایت شود.

  • سهامی عام: در قوانین تجارت در سراسر کشور، شرکت سهامی عام یک شرکت بزرگ با چندین سهامدار تعریف می شود که باید سهام شرکت خود را با مردم به اشتراک بگذارد. این نوع از شرکت معمولا به سرمایه زیادی در هنگام ثبت نیاز دارد و همین امر سبب می شود شرکای آن بیشتر از انواع دیگر باشند. در کشور انگلستان، به دست کم پنج هزار پوند در هنگام ثبت شرکت نیاز است که باید حدود بیست و پنج درصد از آن در زمان ثبت در حسابی به نام شرکت واریز شود. لازم به ذکر است که این نوع کمتر مورد توجه متقاضیان ایرانی قرار می گیرد.
  • شعبه: اکثر شرکت های بزرگ در انگلستان شعبه دارند. در خصوص ثبت شعبه، مسئولیت پرداخت تمامی هزینه ها به عهده شرکت مادر است ولی شعبه تاسیس شده باید حتما به ثبت دولتی برسد.

فرآیند ثبت

انتخاب نام مناسب از اولین اقدامات پس از تصمیم گیری در مورد ثبت شرکت ایرانی در انگلیس به شمار می رود. نامی که انتخاب می شود؛ باید مرتبط با موضوع فعالیت شرکت و دارای تلفظ و نوشتاری آسان و شیوا باشد.

از آن جهت که هیچ نیازی به حضور فیزیکی در مراحل ثبتی وجود ندارد، آدرس شرکت به صورت مجازی در نظر گرفته می شود. این آدرس باید به شکل مستند به دولت معرفی شود.

حداقل یک عضو جهت ثبت شرکت مورد نیاز است که به عنوان مدیر انتخاب می شود و یکی از شرایط اصلی پذیرش او عدم سوپیشینه است.

در اکثر انواع شرکت های تجاری در انگلیس، سهامدار یا سهامدارن باید در هنگام ثبت مشخص شوند و این شخص ممکن است همان مدیرعامل باشد.

حوزه فعالیت شرکت از میان کدهای استانداردی موسوم به SIC انتخاب خواهد شد؛ بنابراین این قوانین به گونه ای از پیش تعیین شده هستند.

کلیه این مراحل پس از دریافت تاییدیه مورد نیاز از سوی مراجع ثبت معتبر در کشور انگلستان منجر به ثبت نهایی خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

  • اسکن از گذرنامه یا پاسپورت مدیران، سهامدارن و کلیه اعضا؛
  • ارائه شناسنامه اعضا در مواردی که پاسپورت وجود ندارد؛
  • ارائه کلیه مدارک به شکل ترجمه شده؛
  • اخذ تاییدیه رسمی کلیه مدارک نام برده؛
  • واریز کلیه هزینه های مورد نیاز و سرمایه اولیه شرکت.

سخن پایانی

انگلستان را باید یکی از پیشرفته ترین کشورها از لحاظ اقتصاد دانست. بنابراین ثبت شرکت یا نمایندگی در این کشور بدون شک ارزش و اعتبار بسیار بالایی برای متقاضیان حقیقی و حقوقی ایجاد می کند. ثبت شرکت ایرانی در انگلیس معمولا به صورت بامسئولیت محدود انجام می شود. در نوعی از این شرکت که LTD نام دارد، قوانین مالیاتی و دیگر قوانین بسیار مناسب برای یک سرمایه گذار خارجی است؛ به همین دلیل نیز از استقبال بیشتری برخوردار است.

به طور کلی از جمله مزایای اصلی ثبت شرکت در کشور انگلستان عدم نیاز به حضور فیزیکی شخص در این کشور است. به این معنی که بدون اقامت و داشتن سکونت، امکان ثبت شرکت برای افراد فراهم می شود. ضمن اینکه اگر شرکت شما هیچگونه فعالیت اقتصادی در زمان حیات خود انجام ندهد؛ نیازی به پرداخت مالیات ندارد. اکثر صاحبان سرمایه ایرانی از این روش، جهت افزایش اعتبار برند خود و فروش هرچه بیشتر در بازارهای داخلی استفاده می کنند. با توجه به تخصصی بودن مراحل ثبتی، بهتر است در صورت نیاز به ثبت شرکت، از وکلای مجربی همچون مشاوران وب سایت ثبت فردا استفاده کنید.

شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک ثبت فردا مراجعه کنید یا با شماره تماس ۵۲۷۱۲-۰۲۱ تماس حاصل فرمائید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها