منظور از خصیصه استقلال مارک پس از ثبت علامت تجاری چیست؟

منظور از خصیصه استقلال مارک پس از ثبت علامت تجاری چیست؟

استقلال مارک پس از ثبت علامت تجاری

منظور از خصیصه استقلال مارک پس از ثبت علامت تجاری چیست؟ در این مقاله سعی شده است که استقلال مارک پس از ثبت علامت تجاری و مراحل آن بررسی شود؛ اما برای فهم و درک درست این موضوعات باید ابتدا با مفهوم اصلی علامت تجاری، آشنایی راه ها و روش های گوناگون، مفهوم استقلال مارک و اهمیت پرداخت به این موارد را کامل بررسی کنیم.

منظور از خصیصه استقلال مارک پس از ثبت علامت تجاری چیست؟

استقلال مارک پس از ثبت علامت تجاری نوعی حق و حقوق است که عوامل ایجادی آن مارک باید نسبت به وجود آن آگاه باشند و اطلاع کافی را به منظور انجام پیگیری های لازم در صورت سو استفاده یا استفاده تجاری بدون اطلاع مالک از آن مارک تجاری به دست آورند.

گفتنی است با دانش بر این مورد مالکان حقوقی و حقیقی نسبت به محافظت از دارایی خود نگرانی های کمتری دارند. در موارد بسیاری عدم اطلاع از این قوانین باعث این می شود که مالک مارک تجاری خود را آنگونه که باید و شاید حفظ نکند و اجازه سواستفاده را به صورت غیر مستقیم به سودجویان بدهد.

حفظ استقلال علامت تجاری بر عهده ی مالک آن است و باید در حفظ آن کوشا باشد چراکه این مورد با وجود اطلاع کافی از مفاد حقوقی وارده به نوع فعالیت اقتصادی آن مارک و دسته ای که آن فعالیت اقتصادی در آن قرار می گیرد، میسر می شود؛ اما ثبت علامت تجاری چگونه امکان پذیر است؟ منظور از ثبت مارک چیست؟

ثبت علامت تجاری

ثبت علامت تجاری دارای چند مرحله اصلی است. برای اطلاع از آنها با ما همراه باشید.

ابتدا باید در انتخاب اسم و عنوان علامت تجاری خود توجه زیادی داشته باشید چراکه اگر نام و عنوانی که قصد دارید، برای علامت تجاری خود ثبت کنید، قبلا توسط شخص دیگری در حوزه فعالیت نام تجاری شما ثبت شده باشد، شما اجازه آن را ندارید که آن نام را برای علامت تجاری خود به ثبت برسانید. حتی امکان دارد که نام مورد نظر شما به اسم دیگری نزدیک باشد؛ به طوری که با بکارگیری آن اسم تلقی شود که اسم آن علامت دیگر را به زبان می اوریم؛ باز هم اجازه ثبت نام مورد نظر شما برای علامت تجاری شما صادر نمی شود.

برای جلوگیری از این اتفاق شما می بایست قبل از ایجاد درخواست برای ثبت اسم مورد نظر نسبت به استعلام برند اقدام کنید که با این کار از یگانگی اسم مورد نظر خود اطمینان کافی را حاصل فرمایید.

مدارک مورد نظر برای ثبت علامت تجاری با یکدیگر تفاوت دارد. مدارک مورد نظر برای ثبت علامت تجاری به دو دسته تقسیم می شوند و آن ها به شرکت هایی که ثبت علامت تجاری آن ها توسط اشخاص حقیقی یا توسط اشخاص حقوقی درخواست شده است، تقسیم می شوند؛ اما یک سوال کلی در این رابطه وجود دارد که متقاضی ثبت برند برای انجام این کار باید به کجا مراجعه کند؟

در این فرایند متقاضی باید اظهارنامه ثبت برند شرکت را تهیه و تنظیم کند و به اداره مالکیت معنوی تحویل دهد.

منظور از استقلال مارک پس از ثبت علامت تجاری چیست؟

مارک تجاری زمانی که به صورت قانونی با مراجعه به مراکز ذی ربط و طی مراحل قانونی به ثبت رسید و دارای اعتبار مادی و معنوی شد، به اصطلاح گفته می شود که دارای استقلال مارک شده است و این مهم بدین معناست که پیش از این به صورت محتوایی و ضمنی وابستگی های تمامیتی یا به زبان بهتر وابستگی به اشخاص پدید آورنده آن را ندارد.

در واقع اگر در مراحل ثبت حوزه فعالیتی برای این مارک در نظر گرفته شده باشد، با گذر زمان و بهره بری مارک از استقلال آن علامت تجاری این امکان را دارد که حوزه فعالیت های خود را افزایش دهد.

نکته دیگری که در این زمینه باید به آن توجه کرد، این مهم است که اگر در طی زمان اجناس تولید شده تحت عنوان آن مارک تجاری کیفیت خود را از دست بدهند یا با کاهش کیفیت نسبت به تولیدات قبلی خود مواجه شوند، هیچ ارگان یا نهادی نسبت به حذف یا از بین بردن آن مارک تجاری اقدامی انجام نمی دهد چراکه بعد از مرحله ثبت مارک تجاری دارای استقلال است.

تنها در مواردی مثل خلاف شرع بودن یا اقدام علیه نظام ملی و عدم رعایت اصول اخلاقی است که امکان دارد، مانعی برای ثبت یا باطل شدن استقلال مارک پس از ثبت علامت تجاری بشود. برای اطمینان از این مورد باید به ماده هفت کنوانسیون پاریس رجوع کرد که شرح بالا در آن ذکر شده است.

استقلال مارک پس از ثبت علامت تجاری در پایان

در آخر باید گفت که استقلال مارک پس از ثبت علامت تجاری برای پیش برد آسان تر و با اطمینان خاطر بیشتر چرخ تولید و صنعت الزام فراوانی دارد چراکه بسیاری از افت کیفیت ها به صورت مقطعی در چرخ تولید یک علامت تجاری به صورت بدیهی امکان وقوع دارد و انجام این مورد دلیل بر آن نمی شود که کیفیت و سابقه کاری یک علامت تجاری به صورت کلی زیر سوال برود.

وجود استقلال مارک برای بقا مارک الزامی است چراکه امکان دارد؛ پس از افت تجارت شما شخص دیگری با نام تجاری تان و سرمایه بیشتر به نام مارک تجاری متعلق به شما از آن سواستفاده کند و دست به تولید بزند که این قانون جلوی فعالیت او را می گیرد.

اگر قصد ثبت علامت تجاری و راه اندازی تجارت خاصی را دارید؛ آگاهی از مطالب بالا به کیفیت کار و ارتقا اطلاعات شما در این زمینه کمک می کند و باعث می شود که بدانید، در حوزه تولید دارای چه اختیارات و امکاناتی  هستید.

به همین دلیل لازم است که اطلاعات کافی در این زمینه را کسب کرده و نسبت به افزایش این اطلاعات اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با قوانین ثبت شرکت در ایران و بقیه کشورهای دنیا اقدام برای ثبت شرکت، اقدامات لازمه و مراحل ثبت اختراع پیشنهاد می شود که به سایت اینترنتی ثبت فردا مراجعه کنید و نسبت به تکمیل اطلاعات و دانسته های خود در این زمینه اقدامات لازم را انجام بدهید.

شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک ثبت فردا مراجعه کنید یا با شماره تماس ۵۲۷۱۲-۰۲۱ تماس حاصل فرمائید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها