مراحل و شرایط جدید صدور و تمدید کارت بازرگانی
سوالی داری؟
کارشناسان باتجربه
موسسه حقوقی ثبت فردا
با
مشاوره رایگان
پاسخگوی شما هستند.
اخذ کارت بازرگانی برای همه افراد حقیقی و حقوقی که می خواهند به تجارت برون مرزی بپردازند؛ لازم و ضروری است. این کارت باعث می شود افراد با واردات و صادرات کالاهای مختلف به پیشرفت خود و همچنین اقتصاد کشور کمک کنند. چگونه می توان این کارت را دریافت کرد؟ هزینه اخذ آن چقدر است؟ مراحل دریافت کارت به چه صورت خواهد بود؟ در ادامه تمام سوالاتی که ممکن است با آنها مواجه شوید را پاسخ می دهیم. پس تا انتها با ما همراه باشید. ;
اخذ کارت بازرگانی به افراد اجازه واردات و صادرات کالاهای مختلف را می دهد. به همین دلیل می توان آن را نوعی مجوز دانست. افراد حقیقی و حقوقی از طریق اداره ثبت کارت بازرگانی می توانند آن را دریافت کنند. اشخاص حقیقی واجدالشرایط برای دریافت این کارت حتما باید تابعیت ایرانی داشته باشند. البته اتباع نیز به عنوان شخص حقوقی می توانند برای اخذ آن درخواست دهند. این مجوز پس از صدور از طریق اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی باید در سامانه جامع تجارت نیز تایید شود. ;
آيين نامه نحوه عضويت در اتاقهاي بازرگاني و صنايع و معادن جمهوري اسلامي ايران مصوب ۱۳۷۴/۷/۱شوراي عالي نظارت بر اتاق ايران در اجراي مفاد بند الف و تبصره ۲ماده ۹قانون اتاق بازرگاني و صنايع و معادن جمهوري اسلامي ايران مصوب ۱۵اسفند ماه ۱۳۶۹و اطلاعيه مهم مصوب ۱۵آذر ماه ۱۳۷۳ آن، شوراي عالي نظارت بر اتاق ايران نحوه عضويت در اتاقهاي بازرگاني و صنايع و معادن و موارد تعليق يا لغو عضويت را به شرح زير در جلسه مورخ ۱۳۷۴/۷/۱تصويب نمود.
اشخاص حقيقي يا حقوقي كه در ايران به امور بازرگاني، صنعتي، معدني و خدمات وابسته به اين نوع فعاليتها اشتغال دارند، مي توانند با رعايت شرايط زير به عضويت اتاقهاي بازرگاني و صنايع و معادن درآيند.
برای دریافت کارت بازرگانی در ایران لازم است با مدارک ضروری آن نیز آشنا باشید. هر شخص حقیقی یا حقوقی که می خواهد برای دریافت کارت درخواست دهد؛ باید مدارک مشخصی ارائه دهد.
به طور کلی هر شخص حقیقی برای اخذ کارت باید شرایط و مدارک زیر را داشته باشد. این موارد در حقیقت همان قوانین اخذ کارت بازرگانی به حساب می آیند. ضمن اینکه مدارک مورد نیاز اشخاص حقوقی با مواردی کع در ادامه بیان می کنیم؛ تفاوت دارد.
که همان شرکت ها و مجموعه های مختلف هستند نیز به شرح زیر است: ;
پیش از اینکه برای دریافت این کارت درخواست دهید؛ بهتر است ابتدا راهنمای اخذ کارت بازرگانی را مطالعه کنید. به طور کلی این مراحل را می توان در مراحل زیر خلاصه کرد: ;
لازم به ذکر است دفتر اصلی یا مرکزی برای دریافت کارت بازرگانی در تهران بوده اما هر استان نیز دفتر اختصاصی خود را دارد. پس از اتمام این مراحل و شرکت در کلاس های آموزشی، پرونده به وزارت صمت ارسال می شود و در صورت تایید، کارت برای شما صدور خواهد شد.
بسیاری از افراد به دنبال اخذ کارت بازرگانی ارزان هستند و با این سوال مواجه می شوند که هزینه دریافت آن چقدر است؟ تفاوتی ندارد بهترین شرکت اخذ کارت بازرگانی را انتخاب کنید یا نه، در هر صورت قیمت این خدمات با توجه به مراحلی که باید طی شود متفاوت است. همچنین مدارکی که افراد باید برای ثبت درخواست ارائه دهند؛ می تواند روی قیمت نهایی دریافت کارت بانکی تاثیر بگذارد. در ادامه برخی از هزینه های جزئی صدور و تمدید کارت بازرگانی را بررسی می کنیم. به طور کلی حق عضویت در اتاق بازرگانی به شرح زیر است:
اخذ کارت بازرگانی ونک چه مزایایی برای افراد به همراه دارد؟ اینکه شخص بتواند با کشورهای خارجی به طور مستقیم مراودات تجاری داشته باشد؛ قطعا زمینه ساز موفقیت و پیشرفت او خواهد بود. از مزایای اخذ این کارت می توان به موارد زیر نیز اشاره کرد: ;
شما باید حداقل دیپلم متوسطه را داشته باشید، در صورتی که مدرک تحصیلی ندارید می توانید با ارائه ۳ سال سابقه فعالیت تجاری، کارت بگیرید ( در این خصوص و شرایطش با مشاورین ثبت فردا تماس ;بگیرید )
اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی در صورت انصراف از داشتن کارت بازرگانی می توانند با ارایه مدارک ذیل به اتاق های بازرگانی و تعاون، اداره کل مقررات صادرات و واردات یا کل بازرگانی استان ها تقاضای ابطال کارت بازرگانی نمایند.
در صورتی که بعد از صدور کارت بازرگانی مشخص شود که دارنده کارت فاقد یک یا چند شرط از شرایط دریافت کارت است و یا بعد از صدور فاقد شرط یا شرایط مذکور گردیده است، وزارت بازرگانی می تواند راساً نسبت به ابطال کارت اقدام نموده و موضوع را به اطلاع اتاق بازرگانی و صنایع و معادن یا اتاق تعاون حسب مورد برساند.
چنانچه فاقد شرایط بودن برای اتاق بازرگانی، صنایع یا اتاق تعاون مشخص شود باید موضوع را جهت ابطال به وزارت بازرگانی اجرا نماید.
ضمناً اشخاصی که مرتکب قاچاق شوند طبق ماده ۳۰ قانون امور گمرکی ایران اگر دارای کارت بازرگانی باشند در صورت محکومیت علاوه بر مجازات های مربوطه از عضویت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران یا شعب آن در شهرستان ها به طور موقت یا دایم محروم و کارت بازرگانی آنان نیز باطل می شود.
در صورتی که موضوع به دادگاه ارجاع نشده باشد بنا به پیشنهاد گمرک و تشخیص کمیسیون مرکب از نمایندگان وزارت اقتصاد و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران و اداره کل گمرک ممکن است به صورت موقت یا دایم از عضویت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران محروم گردند.
در هر حال این اقدام مانع از تعقیب مرتکب در مراجع قانونی نخواهد شد.
تبصره ۱: محرومیت از عضویت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران مانع از ترخیص کالایی که طبق مقررات قبل از محرومیت برای گشایش اعتبار شده یا حمل گردیده نخواهد بود. (ماده ۳۰ قانون امور گمرکی).
تبصره ۲: به هر جهت ابطال کارت بازرگانی چه به صورت اختیاری و چه به صورت اجباری توسط اداره کارت بازرگانی، معاونت بازرگانی خارجی و وزارت بازرگانی انجام پذیر است.
به موجب ماده ۷ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و تاکید رئیسجمهوری، درگاه ملی مجوزها به آدرس mojavez.ir از سال گذشته آغاز به کار کرده و به تنها مرجع ثبت درخواست مجوز در سراسر کشور تبدیل شده است.
برای اخذ کارت بازرگانی آسان باید تمام مدارک و شرایط دریافت آن را بررسی کرده و پس از تشکیل پرونده فیزیکی و دریافت کد اقتصادی، برای اخذ این کارت درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت کنید. این کارت به صورت مجزا برای افراد حقیقی و حقوقی صادر خواهد شد. پس از دریافت آن، فرد می تواند به مراودات تجاری و اقتصادی با دیگر کشورها بپردازد. تنها با استفاده از این مجوز است که شرکت ها و افراد حقیقی می توانند به واردات و صادرات کالاهای مختلف بپردازند.
خیر تنها با ارائه سند می توان درخواست کارت بازرگانی داده شود.
خیر
در سند ارائه شده حتما باید شناسه یکتا قید شده باشد و کاربری و موقعیت ملک اداری یا تجاری نوشته شده باشد و غیر از این مورد قابل قبول نیست.
تصویر دسته چک ارائه شده حتما باید صیادی باشد.
سوپیشینه حتما باید از سایت عدل ایران و کاربری ثنا درخواست داده شود.
ارسال دیدگاه
جهت ارسال نظر و دیدگاه خود باید ابتدا وارد سایت شوید. جهت ورود به سایت ورود را کلیک کنید.
دیدگاه کاربران
سوالی داری؟
کارشناسان باتجربه
موسسه حقوقی ثبت فردا
با
مشاوره رایگان
پاسخگوی شما هستند.
۰۹۱۲۵۴۷۹۸۷۴
02 آبان 1402
انجام مراحل فرایند گرفتن کارت بازرگانی برای اشخاص حقوقی