سوالی داری؟
کارشناسان باتجربه
موسسه حقوقی ثبت فردا
با
مشاوره رایگان
پاسخگوی شما هستند.
موضوع شرکت را پس از انتخاب باید بدون هیچ شبه ای و صریح در اساسنامه بیان کرد. این نکته سبب می شود تا اختیارات مسئولین شرکت به طور واضح مشخص گردد. قوانین موجب می شوند تا افراد سودجو نتوانند از برخی مسائل سوء استفاده کنند. تعیین موضوع شرکت در اساسنامه سبب می شود تا هیئت مدیره نتوانند منابع شرکت را در امور غیر مربوطه مصرف کنند. پس از انتخاب شرکت ممکن است بر اساس تصمیم هیئت مدیره نیاز باشد تا تغییر موضوع شرکت انجام شود. برای این مسئله هم قوانینی در نظر گرفته شده است که در ادامه به آن ها پرداخته ایم.
اگر پس از بررسی اعضای شرکت به این نتیجه برسند که موضوع شرکت باید تغییر کند و یا نیاز به تصحیح آن می باشد، میتوانند موضوع شرکت را تغییر دهند.
همانطور که گفته شد موضوع شرکت در واقع نشان دهنده هدف فعالیت آن شرکت است. پس اگر اعضا قصد تغییر موضوع فعالیت شرکت را داشته باشند، میتوانند موضوع آن را تغییر دهند.
برای تغییر موضوع فعالیت شرکت از مجمعی متشکل از سهامداران شرکتهای سهامی خاص تشکیل می شود. این مجمع به نام مجمع عمومی فوقالعاده شناخته می شود. وظیفه این مجمع اتخاذ تصمیم برای انجام تغییرات بسیار مهم و بنیادی در شرکت است. این تغییرات تمامی جنبهها را چه در زمینهٔ فعالیت و چه در زمینهٔ تجارت و … شامل می شوند. زمانی که اعضای شرکت تصمیم به تغییر موضوع شرکت بگیرند این مجمع تشکیل می شود و بر چگونگی اعمال این تغییرات و اتخاذ تصمیم آن نظارت می کند.
کلیه مدارک را در سایت ثبت شرکت ها بارگذاری می کنید تا تغییر موضوع شرکت به صورت رسمی ثبت گردد.
از دیگر وظایف این مجمع بر اساس قانون تجارت ایجاد تغییر از جمله تغییر در اساسنامه شرکت، تغییر در میزان سرمایه شرکت، انحلال شرکت و چگونگی نحوه تصفیه شرکت می باشد.
اگر قصد تغییر موضوع و یا الحاق آن را داشته باشید، باید به این نکته توجه کنید که موضوع فعالیت شما باید مجوزی باشد. برای دریافت مجوز یک موضوع باید از مراجع ذیصلاح اقدام کنید. در انتخاب موضوع باید دقت داشته باشید. برخی از موضوعها از لحاظ ماهیتی قابلیت اخذ مجوز را ندارند و برخی دیگر بدون نیاز به اخذ مجوز قابلیت ثبت دارند. موضوعاتی که نیاز به اخذ مجوز دارند شامل 23 ماده می شود از جمله آن ها می توان به فعالیت های امور پولی و بانکی، شرکت های تعاونی و … اشاره کرد.
پس باید در نظر داشته باشید که موضوع جدید هدف فعالیت شرکت را نشان دهد و در ضمن قابلیت اخذ مجوز را داشته باشد تا دچار مشکل نشوید.
در کل برای ثبت تغییر موضوع شرکت چه در سهامی خاص و چه مسئولیت محدود در حدود سه هفته زمان نیاز است. این مراحل ممکن است کمی با هم تفاوت داشته باشند. این زمان صرف اخذ آگهی تغییرات از اداره ثبت شرکت ها می شود. در مجمع عمومی یک مرجعی که دارای صلاحیت می باشد باید به تنظیم صورت جلسه برای تغییر موضوع بپردازد.
در ادامه درباره مدارک لازم برای تغییر موضوع شرکت خواهیم گفت. دقت داشته باشید که تفاوت هایی میان شرکت سهامی خاص و مسئولیت محدود وجود دارد.
در مراحل تغییر موضوع شرکت میان سهامی خاص و مسئولیت محدود تفاوت هایی وجود دارد که به شرح زیر می باشند.
سهامی خاص:
شرکت با مسئولیت محدود:
هنگام تدوین صورت جلسه تغییر موضوع فعالیت شرکت و ارائه آن به سازمان ثبت شرکت ها موارد زیر را به کار گیرید:
ارسال دیدگاه
جهت ارسال نظر و دیدگاه خود باید ابتدا وارد سایت شوید. جهت ورود به سایت ورود را کلیک کنید.
سوالی داری؟
کارشناسان باتجربه
موسسه حقوقی ثبت فردا
با
مشاوره رایگان
پاسخگوی شما هستند.