اینماد

اینماد – اخذ نماد اعتماد الکترونیکی | فواید اخذ اینماد

نماد اعتماد الکترونیکی، به اختصار اینماد، یک لوگوی نمادی است که برای تایید صلاحیت و هویت فروشگاه‌های اینترنتی ارائه می‌شود. این لوگو منحصراً توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی صادر می‌شود. یکی از راهکارهای اصلی جلب اعتماد مشتریان به فروشگاه‌های اینترنتی، لوگوی نماد اعتماد الکترونیکی است. در ادامه با گروه حقوقی ثبت فردا همراه باشید.

با گرفتن اینماد فعالیت فروشگاه اینترنتی شما قانونی می‌شود؛ به طوری که کاربران با اطمینان از سایت شما خرید می‌کنند. دریافت نماد اعتماد الکترونیکی چقدر دردسر دارد؟ به‌طور کلی در مقایسه با سایر فعالیت‌های اداری، فرایند گرفتن نماد اعتماد الکترونیکی سختی زیادی ندارد.

اینماد در ایران

میانگین زمان دریافت با توجه به زمانی که صرف تأیید آدرس، شماره تماس محل فعالیت کسب‌ و کار اینترنتی و استعلام صلاحیت فردی می‌شود،‌ در صورتی که در اسرع وقت نسبت به رفع نواقص اعلامی از سوی کارشناسان اقدام کنید، ظرف مدت هفت الی ده روز نشان اعتماد الکترونیکی اعطا خواهد شد.

مجوز اینماد چیست؟

مجوز اینماد یک نشان الکترونیکی است که توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران به وبسایت‌های تجاری و فروشگاه‌های اینترنتی اعطا می‌شود. این مجوز نشان‌دهنده‌ی رعایت قوانین و مقررات مربوط به تجارت الکترونیک در ایران است و به مشتریان اطمینان می‌دهد که وبسایت مورد نظر قابل اعتماد است.

این مطلب را نیز بخوانید: اخذ کارت بازرگانی

در دنیای امروز که تجارت الکترونیک روز به روز در حال گسترش است، امنیت و اعتماد مشتریان به وبسایت‌های تجاری بسیار مهم است. مجوز اینماد با ایجاد اعتماد بین فروشگاه‌های اینترنتی و مشتریان، به توسعه تجارت الکترونیک کمک می‌کند. نماد اعتماد الکترونیکی یکی از مهم‌ترین عواملی است که می‌تواند به افزایش اعتماد کاربران به فروشگاه‌های اینترنتی کمک کند.

با دریافت این نماد، فروشگاه‌های اینترنتی می‌توانند نشان دهند که فعالیت‌های آن‌ها قانونی است و مشتریان می‌توانند با اطمینان از آن‌ها خرید کنند.

انواع لوگو نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد، نمادی است که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به فروشگاه‌های اینترنتی اعطا می‌شود. این نماد نشان‌دهنده اعتماد و کیفیت سایت‌ها است و باعث می‌شود که خریداران به سایت‌های دارای این نماد اعتماد کنند. هر نمادی که بیشتر ستاره داشته باشد، نشان‌دهنده سطح بالاتر اعتماد و کیفیت بهتر عملکرد وب‌سایت است.

این نمادها به فروشگاه‌های اینترنتی کمک می‌کنند تا اعتماد بیشتری از سوی مشتریان جلب کنند و به آن‌ها اطمینان بیشتری برای خرید از سایت بدهند. اینماد در انواع مختلفی ارائه می‌شود که در زیر به آن‌ها پرداخته شده است:

  1. نماد موقت: این نماد برای سرعت بخشی به فرآیند اخذ اینماد به سایت‌های فروشگاهی با حداقل معیارهای موجود داده می‌شود.
  2. نماد دائم یک ستاره: پس از اعطای نماد موقت، فروشگاه جهت دریافت نماد دائم بررسی می‌شود. این نماد برای فروشگاه هایی است که تازه شروع به کار کرده اند و هنوز سابقه چندانی ندارند. این نماد نشان می دهد که فروشگاه مورد تایید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.
  3. نماد دائم دو ستاره تا پنج ستاره: بعد از اینکه نماد دائم یک ستاره صادر شد، می‌توانید با راه‌اندازی SSL سایت‌تان، نمادتان را به دوستاره تغییر دهید. این نماد برای فروشگاه هایی است که سابقه بیشتری دارند و تعداد مشتریان ثابت خود را دارند. این نماد نشان می دهد که فروشگاه مورد تایید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است و همچنین رضایت مشتریان خود را نیز اثبات کرده است.

شرایط اعطای لوگوی نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد، مجوزی قانونی برای فروشگاه‌های اینترنتی است که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیک صادر می‌شود. این نماد به سایت‌هایی اعطا می‌شود که شرایط خاصی را برآورده کرده‌اند.

این مطلب را نیز بخوانید: اخذ کد اقتصادی فوری

اینماد یک نماد رسمی است که به سایت‌های تایید صلاحیت شده ارائه می‌شود و باعث می‌شود که کاربران بتوانند به‌شکلی راحت‌تر، سایت‌های ثبت شده در مرکز توسعه تجارت الکترونیکی را شناسایی کرده و از خدمات این واحدهای تجاری استفاده کنند. در زیر به برخی از این شرایط اشاره شده است:

  1. عرضه کالا یا خدمات: نماد اعتماد الکترونیکی تنها به سایت‌هایی که خرید و فروش در آن انجام می‌شود، تعلق می‌گیرد.
  2. درج قیمت محصولات یا خدمات: یکی دیگر از شرایط اخذ اینماد درج مشخصات محصولات یا خدمات، از جمله قیمت و تعرفه کالای عرضه شده در سایت است.
  3. صاحب امتیاز دامنه: صاحب امتیاز دامنه باید یک شخص حقیقی یا حقوقی باشد.
  4. تایید صلاحیت: سایت باید توسط کارشناسان مرکز توسعه تجارت الکترونیکی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و توانسته تاییدیه‌های مورد نیاز این سازمان را دریافت کند.
  5. حداقل سن 18 سال: صاحب سایت باید حداقل 18 سال سن داشته باشد.
  6. مدارک لازم: برای دریافت اینماد، باید مدارکی مانند تعهدنامه شخصیت حقیقی، عکس از مدارک هویتی، اجاره نامه یا سند ملک کسب و کار (یا منزل)، تصویر آگهی روزنامه رسمی، تصویر اصل اساسنامه، آگهی آخرین تغییرات آدرس (در صورت وجود)، آگهی آخرین تغییرات اسامی اعضای هیئت‌مدیره (در صورت وجود) ارائه دهید.

اینماد در کسب و کار

چه کسب‌وکارهایی ملزم به دریافت اینماد هستند؟

نماد اعتماد الکترونیکی یا اینماد، یک مجوز یا نشانه‌ای است که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به کسب و کارهای مجازی تعلق می‌گیرد. این مجوز سبب اعتماد بیشتر کاربران در استفاده از سایت شما می‌شود. با دریافت این مجوز هویت صاحب سایت و محل کسب و کار احراز می‌شود. کسب و کارهایی که ملزم به دریافت اینماد هستند عبارت‌اند از:

این مطلب را نیز بخوانید: استعلام و پیگیری ثبت تغییرات شرکت

  • وب سایت‌هایی که در آن عملیات خرید و فروش انجام می‌شود: این وب سایت‌ها ملزم به دریافت این نماد هستند. بنابراین وب سایت‌هایی که ارائه‌ی خدمات و سرویس آن‌ها رایگان است، نیاز به دریافت این مجوز ندارند.
  • تمامی وب سایت‌های فروشگاهی که امکان ثبت سفارش خریداران را دارند: این وب سایت‌ها ملزم به دریافت این مجوز می‌باشند.
  • درگاه‌هایی که زیر دامنه درگاه اصلی هستند: دامنه اصلی باید اینماد را دریافت کند.
  • وبسایتی که بخشی از آن تحت عنوان فروشگاه است: برای همان بخش ملزم به دریافت اینماد می‌باشد.
  • صاحبان اصلی کسب و کار و اشخاص حقیقی و حقوقی: فقط این افراد می‌توانند درخواست مجوز اینماد بدهند.

لازم است بدانید مدت زمان اعتبار این مجوز یک سال است و پس از تمام شدن انقضای آن می‌بایست اقدام به تمدید آن کنید. در غیر این صورت به عنوان متخلف شناخته خواهید شد.

مزایای نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟

نماد اعتماد الکترونیکی یکی از مهمترین عواملی است که در افزایش اعتماد مشتریان به فروشگاه های آنلاین نقش دارد. در زیر به برخی از مزایای استفاده از نماد اعتماد الکترونیکی می پردازیم:

این مطلب را نیز بخوانید: اخذ پروانه کسب فوری

  1. افزایش اعتماد مشتریان: نماد اعتماد الکترونیکی نشان می دهد که فروشگاه آنلاین مورد تایید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است و این موضوع می تواند به افزایش اعتماد مشتریان کمک کند.
  2. رعایت قوانین: داشتن نماد اعتماد الکترونیکی نشان می دهد که فروشگاه آنلاین قوانین مربوط به تجارت الکترونیک را رعایت می کند.
  3. افزایش فروش: با افزایش اعتماد مشتریان، احتمال خرید و تکرار خرید از فروشگاه آنلاین افزایش می یابد که منجر به افزایش فروش می شود.
  4. جلوگیری از کلاهبرداری: نماد اعتماد الکترونیکی می تواند به جلوگیری از کلاهبرداری های اینترنتی کمک کند زیرا فروشگاه هایی که این نماد را دارند، معمولاً مورد بازرسی قرار گرفته اند.
  5. محافظت از حقوق مشتری: فروشگاه هایی که نماد اعتماد الکترونیکی دارند، معمولاً تمایل دارند تا حقوق مشتریان خود را حفظ کنند. این می تواند شامل بازگشت کالا، تضمین کیفیت و خدمات پس از فروش باشد.